Google Website Translator Gadget

2009. június 12., péntek

Megint csodálatos napom volt

Melindánál jelentkeztem PIF játékra. Most tőle kaptam ezt a csodálatos ajándékot.
Nézzétek csak milyen gyönyörűségeket készített nekem !!!


Csodálatos szép BBD mintát hímzett a dobozkára és ugyanolyan óllóőrt. A dobozfedelén belül még mágnes is van, hogy a tűimet ne kelljen állandóan keresni. A szívecske színei pedig megegyeznek a hímzésen lévő színekkel! Egyszerűen csoda szép!! És még egy nagy tábla finom csokit is kaptam.
Nagyon szépen köszönöm Melinda, hogy ennyit fáradtál értem !
Mivel az én PIF felkérésemre nem jelentkezett senki :(( , megbeszéltük Melindával hogy csere ajándékot készítek neki. :))2009. június 8., hétfő

Megérkezett - arrivedJurga pénteken adta fel és ma délelőtt már meg is hozta a posta a csomagot. Csak néztem ezt a gyönyörű táskát. : )) Alig tudtam elhinni, hogy az enyém.
Olyan igazi tavaszi- nyári táska. Szép margaréta a hímzés, és a színek is nagyon tetszenek . Nagyon örülök neki, hogy ilyen szép napot szereztél nekem!
Nagyon szépen köszönöm Jurga.

Jurga had posted me the package on Friday and it arrived just today. I was just looking at this beautiful bag:) I almost coulden’t believe that it is mine. It is a real spring and summer bag. It’s stitched with nice daisy and I like the color of the bag.

I’m very glad that you gived me such a nice day!

Thank you very much Jurga

2009. június 5., péntek

Nyertem

Nagyon boldog vagyok ! Régebben soha semmit nem nyertem, ebben az évben pedig már másodszor is . El sem tudom hinni. Jurga blogjában játékot hirdetett amire én is jelentkeztem. És ezt a szépséges táskát nyertem.Ma kaptam levelet tőle, hogy feladta ezt a gyönyörűséget.
Ez a kép még az ő blogjából van, de amint megérkezik a szépség én is mutatom!

2009. június 3., szerda

Anita blogjaÉpp tegnap éjszaka nézegettem Anita blogját először természetesen a hímzőset. Nagyon szép hímzéseket készít és Harrison Fisher (1875-1934)illusztrátor képeivel tűzdelve egyszerűen gyönyörű. Aztán Anita másik blogjára is rátaláltam és a fél éjszaka olvastam. Nagyon jó és üdítő kedves történeteket ír le.
Ma pedig kedvenc blogjaim nézegetése közben láttam, hogy Mammka is a blogot ajánlja. Én is szeretném tovább ajánlani

2009. június 1., hétfő

Idézet Wass Albert: Te és a világ.... c. köyvéből

Mammka blogjában olvastam és nagyon tetszik, ezért idemásolom. Köszönöm.

"...Ne üss sebet embertársaid lelkén!

Ha a Tiedet gondtalanul megkarcolja valaki, ne csinálj belőle nagy ügyet. Az agyontapogatott sebek mérgesednek el leghamarabb.

Ha pedig a seb körül éreznéd már a töprengések gyötrő szaggatásait: vedd elő az akarat kését, izzítsd föl a szellem tüzében és vágd ki vele lelkedből a megtámadott részt. Mosd ki a sebet tiszta önbírálattal, bármennyire is csíp és éget. Tégy rá feledés-tapaszt és úgy járj vele az emberek között, mint akivel semmi sem történt...."