Google Website Translator Gadget

2008. augusztus 10., vasárnap

Pif játék...


Évitől indult, és mi tovább folytatjuk én Melindához csatlakoztam.

Azt hiszem, ez lehet az alapja a külhonokban működő PIF (Pay It Forward) akcióknak.
Úgy gondoltam, hogy én is részt szeretnék venni benne. Nagyon tetszik az ötlet.

A lényeg: kapni jó, de adni mégjobb! Az apró örömök minden hétköznapot ünneppé tesznek.

A játék lényege:

I will send a handmade gift to the first 3 people who leave a comment on my blog requesting to join this PIF exchange. I don't know what that gift will be yet and you may not receive it tomorrow or next week... LOL... but you will receive it within 365 days, that is my promise! The only thing you have to do in return is pay it forward by making the same promise on your blog (or - in your life - if you happen to be blog-less).

Az első három ember, aki jelentkezik itt, megjegyzésben a blogomon és ő is kiteszi ezt a felhívást a saját blogján: küldök neki saját készítésű ajándékot. Nem tudom, milyen ajándékot fog kapni, és ne várja, hogy holnap, vagy a jövő héten megérkezik, de az elkövetkezendő évben biztosan érkezik egy kis csomag tőlem. Az egyedüli dolog, amit kérek érte: te is tedd meg az ígéretet a blogodon és add tovább a jótettet.
Az első három emberke, aki jelentkezik, az küldjön egy levelet az mherlett@gmail.com
címre a címével, ha van, akkor a blogcímével együtt.2 megjegyzés:

Szera írta...

Nem a PIF-re válaszolok, mert már máshonnan kapok ajándékot. Az apró örömökre én is így gondolok, mint te... ajándékok, hálásnak kell lennünk értük.

mariah írta...

Köszönöm Szera! Aranyos vagy, és nagyon remélem, hogy lesz hozzám is jelentkező, akiknek én is tovább adhatok egy kis általam készített ajándékot.